Леманиа дооел

Агенција за посредување работа во Швајцарија

Седиште во Делчево - Северна Македонија

Леманиа Дооел: Вашиот Врвен Партнер за Успех во Швајцарија!"

Леманиа Дооел: Вашиот Клуч до Успехот во Швајцарија! Нудиме работни можности со превоз и сместување, отворувајќи врати кон нови искуства и безгрижен живот во Швајцарија!”

Услуги

Сместување

Леманиа Дооел обезбедува удобно и сигурно сместување, креирајќи дом во Швајцарија за нашите вработени, каде што комфоротот и благосостојбата се во фокус.

Работа

Леманиа Дооел: Место каде креираме инспиративно работно околување, поттикнуваме тимска соработка и овозможуваме професионален напредок

Превоз

Леманиа Дооел обезбедува транспорт од домот до работното место, обезбедувајќи удобен и безбрижен начин на патување за нашите вработени

Проекти

Седиште во Ријека Република Хрватска🇭🇷

Во партнерска соработка со познат лидер во областа на патната сигнализација има потреба од 10 работници со и без искуство.

Работните задачи ќе се одвиваат на територијата на Република Хрватска.
 

Методи Митевски Брицо 3/2 13 2320 Делчево | Телефон: +41 76 739 51 22 |

Емаил: Info@lemaniadooel.com

 

© 2023 Леманиа дооел – Делчево