За нас

Леманиа дооел - компанија посветена на обезбедување на висококвалитетни работни искуства во Швајцарија.

Ние сме вашиот приватен водич кон успешната кариера и благосостојба во ова прекрасна европска дестинација.

Нашата мисија е да создадеме привлечна и стимулативна работна средина, обезбедувајќи не само работно место, туку и секојдневна патека кон напредок и личен успех. Со фокус на индивидуалните потреби на нашите вработени, нудиме целосна поддршка и можност за професионално развивање.

Освен работната можност, ние се грижиме за вашето патување и сместување, обезбедувајќи сигурен и удобен престој во Швајцарија. Ве покануваме да се приклучите на нашата заедница, каде што иновации и тимска работа се ценат, а успешната кариера почнува со Леманиа Дооел.

Доверете ни го вашиот професионален пат и заедно ќе градиме врвни резултати и индивидуални успеси. Бидете дел од нашата приказна на успешни кариери и усовршени животи во Швајцарија.

Леманиа Дооел – вашата патека кон нови можности и искуства!”

Методи Митевски Брицо 3/2 13 2320 Делчево | Телефон: +41 76 739 51 22 |

Емаил: Info@lemaniadooel.com

 

© 2023 Леманиа дооел – Делчево