Седиште во Ријека Република Хрватска

Седиште во Ријека Република Хрватска🇭🇷 во партнерска соработка со познат лидер во областа на патната сигнализација има потреба од 10 работници со и без искуство.
Работните задачи ќе се одвиваат на територијата на Република Хрватска.
Изведување хоризонтална и вертикална сигнализација, набавка и поставување на заштитни огради, заштитни патни системи и друга сообраќајна опрема.
Работните договори ќе започнат од 01.02.2024 година фебруари и ќе бидат договори на 1-2-3 години но пред тоа кандидатите ке поминат обука од меѓународна специализирана компанија.
За повеќе информации околу договорите и платите можете да ни се обратите на подоле споменатите телефони или преку е-маил.
Плата: 1’200 еур нето со платени сите социјални трошкови и платено домување и еден оброк.
Кандидатите за работа мора да поседуваат важечки пасош може да се аплицира и со (Македонски или Европски) со најмала важност до 2026 година.
Заинтересираните лица можат да не контактираат преку е-пошта или вибер. Кандидатите за работа треба да ни ги достават нивните МК или ЕУ пасоши најмалку 2 месеци пред поаѓањето.
Она што ни е важно е да започнеме со аплицирањето за работни дозволи на крајот на годината. Во Хрватска, на пример, во зависност од поднесените апликации во МУП, барањата се обработуваат за околу еден до два месеци.
 
Контакт:
info@lemaniadooel.com
 
Мариа Петровска
+41 76 739 51 22
Од понеделник до петок од 16:30 до 20 часот
 
Ели Ценева
(вибер)
+359 88 9165465
 
Од понеделник до Петок од
18ч до 20ч
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Методи Митевски Брицо 3/2 13 2320 Делчево | Телефон: +41 76 739 51 22 |

Емаил: Info@lemaniadooel.com

 

© 2023 Леманиа дооел – Делчево