Home

Леманиа Дооел

Делчево

Агенција за посредување на работа во Швајцарија

Услуги

Што нудиме

01.

Работа

02.

Сместување

03.

Превоз

зошто ние

Повеќегодишно искуство

Секогаш на време

Повеќе работни позиции

24/7 Достапни

Пораки од клиенти?

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Amanda Lee
CEO & Founder Crix
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Cheise
Director at Dynamic
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Catherine Gilbert
Director at Initech

Методи Митевски Брицо 3/2 13 2320 Делчево | Телефон: +41 76 739 51 22 |

Емаил: Info@lemaniadooel.com

 

© 2023 Леманиа дооел – Делчево